SOLCELLER I FOKUS HOS JACOBI TEGL A/S PÅ BYGGERI’23

Stylist PV solcelletagsten og solcellepanelet J160 PV in-roof vakte stor opsigt.

Med små 28.000 besøgende på 4 dage blev Byggeri’23 i Fredericia et tilløbsstykke på vores stand med fokus på vedvarende energi.

STOR PUBLIKUMSINTERESSE

Interessen var stor på Jacobi Stylist PV med integrerede solceller og solcellepanelet til vores tagstensmodel J160. Fra dørene blev slået op, var der besøgende på vores stand i Hal D. Konstant var vi 2 mand der pendlede mellem vores udstillinger med solceller.

Spørgsmålene var mange, lige fra hvor meget de yder, kan vi selv montere dem, fås der batterier til og hvad koster det. Vi fik nogle utrolig gode snakke med de besøgende håndværkere, og de stillede mange kloge og fornuftige spørgsmål. 4 gode og hektiske dage blev det til, med mange besøgende.

J160 PV IN-ROOF SOLCELLEMODUL

Ud over vores model Stylist PV med integrerede solceller, som vi har promoveret et stykke tid nu, havde vi også det nyeste skud på stammen med, J160 PV in-roof solcellemodul. J160 tagstenen er en lidt anderledes tagsten, en tagsten med ”kant”, men med solcellemodulet, der dækker det samme som 6 sten ved siden af hinanden, faldt den i virkelig god smag hos de mange besøgende.

 

EN ÆSTETISK FLOT TAGFLADE

Fordelene er også klare. Ca. 85 watt pr. modul, en bypassdiode sørger for, hvis et modul falder ud, at hele systemet stadig fungerer uden om modulet og fortsætter med at producerer strøm. J160 PV in-roof systemet danner visuelt en æstetisk flot tagflade.

NYHED: 3 I 1 SKOTRENDEELEMENT

Ligeledes kunne Jacobi Tegl A/S præsenterer en nyhed, der vil gøre arbejdet for tømrerne lettere. Skotrendeelementet ventilerer og sikrer at vand kan løbe frit fra undertaget ud i skotrenden og støtter samtidig taglægterne. Med skotrendeelementet har man flere funktioner i et produkt. Udover at ventilere langs skotrenden erstatter den også kantlægte, fuglegitter og skotrendefod.

Yderligere information:  tlf. 75 12 53 62.

News
25. april 2023