Tre trin til færdigt produkt

En tagsten produceres ud fra disse tre grundelementer: ler, vand og ild. Få yderligere oplysninger om vores produkters oprindelse, og find den relevante afdeling i vores virksomhed ved hjælp af ikonerne.


Tæt på over fladen

Hvorfor er nogle tagsten matte, mens andre fremstår med en strålende glans? Hvilke fordele giver glasurerne? Og hvad forstår man egentlig ved dæmpede tagsten? Vi forklarer forskellene for dig. Så du kan træffe det rigtige valg og vælge lige præcis den tagsten, du foretrækker, blandt vores udvalg af mere end 40 forskellige farver.

Klik her for at få flere oplysninger om tagstenene.

Verschiebeziegel Walther Tegula

Naturrød og engoberet som standard

I sin rene form får du den klassisk brændte ler som naturprodukt,
der efter eget valg enten er engoberet i standardfarve
eller fremstår med en farve, der passer til dit ønske. Tage er
blevet beklædt med disse tagsten igennem århundreder.

Flachdachziegel J11v edelengobiert

Ædel-engobering

I forbindelse med ædel-engobering får du en tagsten, der er belagt med en 40 til 80 μm tynd belægning. Denne åndbare
belægning af ler, glasmel, farveoxider og additiver tilfører tagstenen med dens silkeagtige overfladeglans et æstetisk glasurlignende præg. Ædel-engoberede tagsten har et attraktivt pris/-ydelses forhold og fås i seks ædle nuancer.

Flachdachpfanne W6v

„Brillans“-glasur

Tagsten, der er forædlet med ”brillans”-glasur fra Langenzenn, overbeviser med deres strålende, åbenporede overflade. Du får et eksklusivt produkt, som besidder en fremragende rensende virkning og modvirker ansamling af alger eller mos. Gennem årtier bliver tagbeklædningen derfor næsten ikke snavset. Derudover overbeviser ”brillans”-glasuren med sin strålende farvekraft.

Flachdachziegel J13v Avantgarde Glasur

Collection Avantgarde

Hvis du vælger Colletion Avantgarde fra Bilshausen får du vores mest eksklusive produkt. Vi kan forædle de glaserede tagsten med strålende såvel som matte overflader. Den påførte belægning har en tykkelse på 100 til 200 μm, og den er en blanding af glas og den ønskede farvenuance. Ved hjælp af denne forædling får
du en tagsten med maksimal hårdhed og maksimal glans. Dens hårde, forseglede overflade sikrer, at der ikke aflejres snavs på tagbelægningen i form af alger og mos. Den strålende smukke glans i glasurerne og den matte glasurs farveintensitet fra vores Collection-Avantgarde-serie får du glæde af igennem flere årtier.

Hohlfalzziegel Z5 Variwell

Specialserier

Nogle af vores eksklusive tagsten kan også købes som dæmpet produkter med usædvanlige farver eller som saltbrændte tagsten til luksuriøse inddækninger.

Engoberet

Ingen af vores tagsten har samme tradition som vingetagstenen. Den er blevet produceret i Bilshausen siden grundlæggelsen af Jacobi i 1860. Denne klassiker anvendes stadig i meget stort omfang i forbindelse med opretholdelse af fredede bygningers værdi.


Mange forskellige produkter

20 forskellige tagsten i mere end 40 forskellige farvenuancer og eksklusive overflader sikrer et næsten uendeligt udvalg, så man kan finde den perfekte tagsten til enhver bygning. Lad dig inspirere af Jacobi-Walthers lertagsten.

Individuel forespørgsel

Mangfoldigheden kan blive endnu større! Har du endnu ikke fundet lige præcis den tagsten, du foretrækker? Så vil det glæde os, hvis du via kontaktformularen sender os en beskrivelse af lige præcis den tagsten, du foretrækker. Vi gør også det usædvanlige muligt.


Fra naturen til naturen

Hos Jacobi-Walther går vi ind for en bæredygtig værdikæde. Alle vores tagsten er et rent naturprodukt – til dit holdbare og æstetiske tag med lang levetid. Klik på de fire ikoner, og få yderligere oplysninger om vores koncept ”Fra naturen til naturen”.

Schonender Abbau Dachziegel Jacobi Walther

Skånsom genetablering

Den gode ler er vores vigtigste materiale. Den gør det muligt for os at arbejde miljøskånsomt og ressourceeffektivt. Derfor genetablerer vi vores lergrave og sørger for korte tilkørselsveje ved leveringen af den eksklusive ler. Vores tagsten er 100 procent made in Germany.

Präzise Produktion Dachziegel Jacobi Walther

Præcis produktion

Vores tagsten produces ved hjælp af de mest moderne produktionsmetoder. Det sparer energi under produktionen og bidrager til et behageligt arbejdssmiljø for vores medarbejdere. Og hvad angår vores tagsten er dette grundlaget for deres holdbarhed og lange levetid.

Langfristige Nutzung Dachziegel Jacobi Walther

Anvendelse over lang tid

Når man beslutter sig for et tag fra Jacobi-Walther, er det for det meste en beslutning for livstid. Vores tagsten er vejrbestandige og farveægte. De beskytter dit tag i flere årtier og bidrager til en behagelig følelse.

Wiederverwendbare Entsorgung Dachziegel Jacobi Walther

Genanvendelig bortskaffelse

Vores eksklusive lertagsten er 100 procent genanvendelige. Efter årtiers anvendelse på taget kan den brændte ler fx genanvendes som sand på hårde overflader og tennisbaner.