Gruppe

Med vores næsten 160-årige historie er vi en af ​​de stærkeste og mest erfarne mellemstore virksomheder i den tyske tagstensbranche. Vi er lerværker og murstensproducenter, idégeneratorer og eksperter. Vores tagsten er lige så individuelle som de mennesker, der har dem på deres tage. Fælles for dem alle er god tone.

Vision og ansvar.

Fem repræsentanter for femte og sjette generation styrer Jacobi-firmagruppens historie for øjeblikket. Lertagstenen definerer vores selvforståelse og ressourceeffektiv økonomisk styring og ansvarlig handlemåde udgør grundlaget for overdragelsen af vores moderne, succesrige familievirksomhed til de næste generationer. „200 år med Jacobi-Walther“ er vores vision. Vores medarbejdere og kvalitetskontrollerede tagsten gør dette muligt.

Jacobi Tonwerke 6 Generation Max Lucas Jacobi Dominic Jung

Fantastiske produkter og gode relationer.

20 tagstensmodeller i mere end 50 farvenuancer og eksklusive overflader udgør vores sortiment for øjeblikket. Vi arbejder konstant på at videreudvikle dette sortiment. Mange af vores medarbejdere har været ansat hos os i årtier, og de tilfører virksomheden lidenskab og engagement. De sørger for, at udvikling, produktion, supervision og ordreafvikling udføres professionelt og med udgangspunkt i vores kunder. Denne udprægede servicemindede tankegang værdsætter såvel vores partnere gennem mange år som vores nye kunder. Således opstår relationer, som består – ligesom vores kvalitetsprodukter.

Denkmalschutz_Fertigung

Vores medarbejdere – grundlaget for vores succes

Mange af vores medarbejdere har været ansat hos os i årtier, og de tilfører virksomheden lidenskab og engagement. De sørger for, at udvikling, produktion, supervision og ordreafvikling udføres professionelt og med udgangspunkt i vores kunder. Denne udprægede servicemindede tankegang værdsætter såvel vores partnere gennem mange år som vores nye kunder. Vores omtrent 440 medarbejdere er knyttet tæt sammen med virksomhedens lange succesrige historie, og de holder også sammen i vanskelige situationer.

Således opstår relationer, som består – ligesom vores kvalitetsprodukter.

Medarbejderapplikationsteknologi til tagdækning