Tagmontører og tømrere

Info til fagfolk

Tagdækker dækker lertagsten på taget

Vores værktøjer til dig som tagdækker

Bestil prøvesten 

Har dine kunder svært ved at beslutte sig for en model, eller vil du gerne se vores tagsten i virkeligheden? Så er du velkommen til at bestille favoritterne som gratis prøvesten.

Bestil prøvesten 

Bestilling af prøver af tagsten

App Jacobi tegl

Med vores app får du adgang via mobilen til alle de vigtige tekniske oplysninger og tegninger om vores tegltagsten. Og det bedste er, at det ikke er nødvendigt at have adgang til internettet.

Få mere at vide her 

App Jacobi tegl

Mange forskellige produkter

Tagsten og tilbehør

Som totalleverandør tilbyder vi dig et næsten endeløst udvalg af tagstensformer og -farver samt specialtilpasset keramisk og ikke-keramisk tilbehør af høj kvalitet.

Vores tagstensformer og -farver

Uanset om det drejer sig om dybe falstagsten, flade tagsten eller enkle tagsten, så omfatter vores produktsortiment en lang række forskellige tagstenstyper i mere end 50 forskellige farver.

Til vores tegltagsten 

Alle tagsten

Tilbehør kearmisk og ikke keramisk

Vores tegltagsten er lig med æstetik, lang levetid og høj produktkvalitet. For at sikre at disse egenskaber kommer optimalt til udtryk på taget, anbefaler vi at bruge vores tagtilbehør og formstøbte produkter af tegl.

Til tilbehør 

Detaljeret visning af First

Fordele over hele linjen

Vores fuldkeramiske rygningsløsning-FAL

Den fuldkeramiske rygningsløsning (FAL) er nøglen til en teknisk og visuelt perfekt tagafslutning.  Med FAL sparer man ikke kun rygningsbåndet fuldstændigt, men får også en permanent professionel bagventilation på taget på op til 113,0 cm² ventilations-Ø pr. løbende meter. Omkostningseffektiv montering af FAL’en er mulig, for eksempel ved at spare de rygningsbånd væk, der ofte er dyre. Du sparer også værdifuld monteringstid, da der ikke er behov for tidskrævende rullerygningsmontering. Der er heller ikke behov for at kæmpe med at få rygningsbåndet til at klæbe fast, når det regner, og eventuelt efterarbejde på rygningsbåndet bliver også overflødiggjort.

Parcelhus med saddeltag og J11v-tagsten i mat toscarød. Billedets fokus er på rygningen og tagbelægningen.