Vores brede udvalg af farver og overflader

Farverige malinger til produktion af lertagsten

Farverig variation på taget

Vores tegltagstens fascinerende farvepalet

Som den ”5. facade” har taget en markant indflydelse på husets stil. Her spiller tegltagstenen en central rolle, da den giver plads til en bred vifte af arkitektoniske stilarter. Klassisk, moderne eller historisk – med vores 20 tagstensmodeller i over 50 farver og kvalitetsoverflader har du mulighed for at implementere forskellige tagdesign.

Hvorfor er nogle tagsten matte, mens andre fremstår blanke? Hvilke fordele er der ved glasurerne? Og hvad forstår man egentlig ved dæmpede tagsten? Vi forklarer forskellene, så du kan vælge lige præcis den tagsten, du foretrækker, blandt vores mere end 50 forskellige farver.

Product diversity

Flerfarvede engoberinger

Flerfarvede tagsten er førstevalget til individuelle byggeprojekter og udvalgte projekter med bevaringsværdige bygninger. I fremstillingsprocessen påføres tagstenene de naturlige farvestoffer med pulserende dyser, hvorefter de brændes. Hver eneste tagsten er unik, og det er kun gennem samspillet på taget, at den helt særlige effekt af de flerfarvede tegltagsten virkelig kommer til udtryk.

Diskret kombination af tagsten og solceller

Vores tagintegrerede solcelleanlæg

Til vores solcelleløsninger
Noble space gray trend tile with J160-PV in-roof module solution in detail view.

Specialserier

Vores specialserier opfylder individuelle ønsker! Med dampbehandlede eller saltbrændte tagsten kan du skabe ekstravagant tagdækning eller sikre bevaringsværdige bygninger.

Specialserien saltbrændt frisisk farvespil
Ved saltbrænding sprayes tagstenene punktvis med naturligt salt i en forædlingsproces. Under brændingen opstår der et farvespektrum i disse områder, som changerer fra rødlige til blålige farvenuancer. Specialserien saltbrændt frisisk farvespil fås både i forbindelse med Z5 lige snit samt H2.

Specialserien dampbehandlet rødt farvespil
I forbindelse med denne variant udsættes naturrøde tagsten for en kortvarig dampfase. Du kan få denne specialserie i forbindelse med Z5 lige snit samt H2.

Specialserien grådæmpet
På grund af den oprindelige røde tagstens høje kvalitet og en intensiv brændingsproces under dampprocessen opstår de polargrå, lysegrå og natgrå farvenuancer. Denne specialserie fås i forbindelse med Z2, Z5 lige snit og H2.

Vores tagsten til bevaringsværdige bygninger

At vælge den rigtige form og farve på tagstenen er ofte en udfordring ved bevaringsværdige bygninger. Med vores mange forskellige former og snit tilbyder vi en lang række muligheder til bevaringsværdige bygninger. Vores brede udvalg af farver og overflader giver konservatorer mange muligheder.

Dokumentationscenter med dobbeltruffet flise Z2 i lysegrå, dampet farve