Arkitekt eller planlægger

Info til fagfolk

Arkitektens hus - information til fagfolk

Variation og personligt præg

20 forskellige tagstensformer i mere end 50 forskellige farvenuancer og kvalitetsoverflader giver næsten uendelige valgmuligheder, så du kan finde den perfekte tagsten til alle typer bygninger. Med mere end hundrede års erfaring kan vi også realisere helt individuelle ønsker.

Farverne & overfladerne

Farverne og overfladerne på tegltagstenene fortæller historier, når de kombineres med en smuk facade og den rigtige tagform til ejendommen. De udstråler energi og individualitet. Uanset om det er naturrød standardsten, om tagstenen er engoberet, ædelengoberet eller glaseret, om den er blank eller mat, kan du altid finde din personlige favorit i vores farve- og overfladepalet.

Gå på opdagelse i vores farveunivers 

Farverige malinger til produktion af lertagsten

Produkter & Innovation

Produktion af tegltagsten er vores lidenskab. Med vores 20 tagstensmodeller og mange forskellige snitformer har du mulighed for at virkeliggøre en lang række forskellige tagdesign – til nybyggeri eller bevaringsværdige bygninger. Vores tagintegrerede solcelleløsninger giver dig også højtydende solcelleanlæg, der kan integreres diskret i taget.

Til vores produkter 

Tagsten fra Jacobi: Fra Biber til Stylist-PV soltagsten.

Grå er ikke det samme som sort

Trendfarver til den perfekte tagarkitektur

Et tag skal være holdbart og tidløst. Ikke desto mindre er der tendenser, der fra tid til anden forandrer taget. Efter mottoet “grå er ikke det samme som sort” kan du vælge mellem i alt 15 forskellige nuancer af grå og sort, som i øjeblikket er meget trendy. Og hvis du ønsker en anden farve, kan du vælge din tagsten blandt mere end 50 farver: Der er ingen universalløsning på det perfekte tag, men vi ved, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte tagsten til dit projekt.

Bestil dine favoritter gratis som prøvesten.

Til bestilling af prøvesten
Bestilling af prøver af tagsten