App jacobi tagtegl

Et gratis værktøj til dig

Header App Jacobi Tegl

Alle tagstensdata på farten

Tidsbesparende, effektiv og altid opdateret: Vores app TAGSTENSTEKNOLOGI giver dig mobil adgang til alle vigtige tekniske informationer og tegninger vedrørende vores teglsten. Og det bedste af det hele: Internetadgang er ikke absolut nødvendig, fordi TAGSTENSTEKNOLOGI også er tilgængelig i offline tilstand.

Nem adgang

Alt på én gang

Vores app giver dig et funktionelt overblik over alle Jacobi-Walther teglsten. Vil du vide mere om en enkelt tagsten? Ikke noget problem! Der skal kun et enkelt klik til for at få yderligere info om den valgte tagsten! ONLINE og OFFLINE

Til produkter

App Page Teaser 912x608 Modelle

Tal med os!

Har du spørgsmål? Med den direkte søgning efter en fagkonsulent kan du nemt stille tekniske og produktrelaterede spørgsmål direkte til din personlige kontakt.

Find din personlige kontakt

App Jacobi Tegl find din personlige kontakt

Direkte prøver

I appen har vi integreret vores service med prøvetagsten – en effektiv støtte ved rådgivning af interesserede parter. Som direkte købssupport kan den ønskede prøvetagsten bestilles på stedet med et klik i appen. Vi afholder også gerne kundemøder – enkelt, hurtigt og gratis.

App Jacobi Tegl provesten

Se selv!

Vores app støtter dig overalt – uanset om det er oppe på taget eller under et kundemøde! Overbevis dig selv – prøv jacobi tagtegl allerede i dag! Appen fås i både Google Play Store og App Store. Og selvfølgelig er den gratis.