Fordi alle tagtyper er forskellige.

Vi byder dig velkommen hos Jacobi tegl. Vores firmahistorie går næsten 160 år tilbage, og dermed er vi én af de mest solide og erfarne mellemstore virksomheder inden for den tyske tagstensbranche. Med udgangspunkt i to firmahistorier med stærke traditioner skaber vi en moderne virksomhed med ansvar og succes. Jacobi tegl er tagstensproducenter, innovatorer og eksperter. Vores lertagsten er lige så individuelle som de mennesker, der vælger disse som deres tagstensløsning. Den gode ler er dog kendetegnende for alle vores tagstenstyper.

Produkter

Haglskader? Vores certificerede styrke for din sikkerhed!

Tegltagsten fra Jacobi-Walther har altid haft en tykkelse på 10 mm og derover. I fremstillingen sparer vi ikke på materialet, for det er takket være en stor masse, at vores kvalitetstegl er garant for en god haglbestandighed. Da nogle af vores tagstensmodeller blev certificeret, kunne de opnå høje haglmodstandsklasser, uden at det var nødvendigt at ændre tagstensform og låsefalse. Vores tagsten er derfor stadig lige så nemme at lægge som før.

  • Modstandsdygtighed over for hagl på grund af masse af ler af høj kvalitet
  • Certificering med haglmodstandsklasse 4 og 5
  • Ensartet nem montering af tagstenene
Informer om certificeringen
Nærbillede af forskellige tagsten dækket

Vores tjenester

Nyttige værktøjer til vores tagsten

Bestilling af proevesten

En tagstens kvalitet kan man ikke kun se. Den kan også mærkes. Bliv selv overbevist om vores tagstens fine overflader og farvekraft. Vi tilsender dig gerne en tagsten gratis helt efter dit ønske. Og hvis du endnu ikke har truffet dig valg, kan du vælge mellem op til fire forskellige prøver af tagsten, når du klikker på plustegnet.

Bestilling af prøver af tagsten

Bestilling af prøver af tagsten

App Jacobi tegl

Tidsbesparende, effektiv og altid opdateret: Med vores app Tagstensteknik får du adgang via mobilen til alle de vigtige tekniske oplysninger og tegninger om vores tegltagsten. Og det bedste er, at det ikke er nødvendigt at have adgang til internettet, for Tagstensteknik kan også bruges offline.

Til appen

App Jacobi tegl

Kontakt

Har du endnu ikke fundet lige præcis den tagsten, du foretrækker? Vi gør også det usædvanlige muligt. Tal med os!

Find din personlige kontakt

Kontakt til solceller og solcelletagsten