J160-PV in-roof modulløsning

J160-PV in-roof-modulløsningen er et teknisk kraftfuldt solcelleanlæg, der diskret kan integreres i tagfladen. På trods af solcelleanlægget, bliver taget et moderne blikfang og en arkitektonisk enhed.

J160-PV

Dine fordele på et øjeblik.

+ Effekt pr modul: cirka 85 watt; Ydelse pr kvm: ca 170 watt
+ Hurtig montering: ét modul erstatter præcis seks tagsten
+ Upåfaldende fuld integration af modulerne i tagfladen
+ Modul danner en visuel enhed med trendstenen J160
+ Kan installeres på taghældninger helt ned til 15 grader
+ lineær ydeevnegaranti fra 2. år op til 80 % efter 25 år

Solar J160-PV

Garanti løfte.

Kombinationen af ​​J160-PV in-roof moduler og vores lerprodukter skaber et tag af høj kvalitet: Vi yder 30 års Jacobi garanti, hvoraf de første 10 år er en totalgaranti på alle keramiske komponenter og vores system tilbehør. Materialerne anvendt i PV-modulet er kendetegnet ved UV- og vejrbestandighed. Vores præstationsforpligtelse: Selv efter 25 år genererer solcellemodulerne stadig mindst 80 % af udgangseffekten. Ydelsesgarantien løber lineært fra andet år op til 80% efter 25 år.

 

J160 PV Verlegung

Tekniske data – høj kvalitet og sikker.

Et J160 PV-modul erstatter seks tagsten. Resultatet er en effekt på cirka 85 watt per modul, eller cirka 170 watt effekt per kvadratmeter. For 1.000 watt, altså 1 kwp, skal du bruge omkring 12 moduler.

Systemet er serieforbundet. Dette garanterer hurtig kabling, som det kendes fra tagmoduler. En bypass-diode er installeret i tilslutningsboksen på hvert modul. Hvis et modul er defekt, f.eks. på grund af et stenslag, skifter bypass-dioden dette modul ud af strengen, og systemet fortsætter med at køre. Det samme sker med delvis skygge.

 

Hochwertige Technik J160-PV

Nemt at montere.

Ud over den enkle installation er der heller ikke behov for den komplekse installation af skinnesystemer, og PV-modulerne erstatter teglbelægningen. Tagdækkeren kan derfor koncentrere sig om sin kernekompetence – han monterer modulet svarende i størrelse til 6 tagsten. Hvert modul fastgøres med seks skruer i lægterne, modulet har også en tandliste til fastgørelse af sidefalsbindere og samme specifikke sammenlåsning som den almindelige falstagsten.

 


Her får du dit individuelle tilbud!

Størrelsen på J160-PV in-roof løsningen afhænger primært af det anvendelige tagareal. Ved beregning af systemet tager vores eksperter i vores PV-afdeling også højde for antallet af personer, der bor i husstanden, og den optimale orientering af systemet.

Vær opmærksom på, at salget udelukkende foregår gennem trælaster og byggemarkeder.

Vi sender dig gerne et detaljeret tilbud skræddersyet til dit individuelle projekt. For mere information/vejledning

her