Stilfuld og energieffektiv renovering med Stylist-PV

Referencer

Renoveret parcelhus producerer sin egen elektricitet med Trendziegel Stylist-PV

Kan et solcelleanlæg være mere stilfuldt? Dette renoverede parcelhus er et vellykket eksempel på energieffektiv renovering.

Vores WALTHER Stylist® i noble space grey funkler og skinner på nordsiden, og 1080 af vores Stylist PV-solceller blev lagt på sydsiden af taget. De vil nu forsyne bygningens ejere med solenergi i fremtiden. Et godt eksempel på stilfuld og energieffektiv renovering. Taget med den elegante solcelleløsning i taget gør denne ejendom til et ægte højdepunkt. I kombination med den slanke facade og det smukt designede udendørsområde ser huset ud som et nybyggeri efter renoveringen. På selve taget skal man kigge meget nøje efter for at se, hvilket område der er en del af solcelletagløsningen. Farverne matcher simpelthen perfekt! I mellemtiden har vores WALTHER Stylist® flade tagsten haglmodstandsklasse 4 (ud af i alt 5).

Data og fakta

tagsten
Stylist-PV spacegrå metallic und WALTHER Stylist® Spacegrå metallic
Overflade
Ædelengoberet, Solardachziegel Stylist-PV
Farver
edelspacegrau
Referencer
Norman Cordes, Dachdeckermeister, Cordes Bedachung
Antal tilgængelige farver
2
Tilbehør
Rygnings- og gratstart Stylist, Rygning Stylist, Udluftningssten alu WALTHER Stylist®, Vindskedesten venstre WALTHER Stylist® und Vindskedesten højre WALTHER Stylist®

Udvalg af anvendte produkter

Du kan også være interesseret i disse referencer